TASCA DEL RECICLATGE (3): REUTILITZAR PER FER HORT

Des que vam començar el curs ho tenim clar: alguns objectes poden durar més temps del que pensam. Dins la tasca que esteim fent aquest trimestre no ens oblidam de la importància de REUTILITZAR, és a dir, tornar a utilitzar alguna de les coses que pensam que podem llençar donant-los la mateixa utilitat o una nova. Aquest és el cas de les bosses de plàstic, els fulls de paper o les botelles de plàstic, que poden ser utilitzades vàries vegades.
Nosaltres també hem reutilitzat alguns dels envasos que vam portar de casa que segurament haguessin anat al fems:
  • D'una capsa de llet o suc vam elaborar aquests planters, forrant-los amb paper de diari i cola i pintant-los de colors. Un cop eixuts vam sembrar-hi llavors de lletuga. Aquest va ser el procés:
  

 


  • Una vegada han sortit les lletugues, ara cal separar-les de una en una i trasplantar-les a un pot de iogurt perquè puguin créixer una mica més i tinguin més espai. Quan siguin més grans les trasplantarem a l'hort. 

  
  • Per tal de regar les nostres plantes de l'hort, amb un punxó vam foradar els taps de les botelles d'aigua que vam dur de casa i ara les podem fer servir com a regadores:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog